Polazak: 08:00 sati, Jelačićev trg

Predviđeno trajanje hodanja: jedinstvena grupa, trajanje oko 4 sata

Opis puta:
Polazak u 8:00 sati sa Jelačićevog trga. Prvo stajanje na kavi u Crikvenici. Dolazak u kod kampa Kozica, gdje započinjemo sa planinarskom turom. Staza je ukupne duzine 10 km, a obuhvaća dvije u kopno uvučene drage kanjonskog tipa. Prolazi kroz Vodenu dragu između brda Velikog vrha 512mnv i Osredaka 502mnv. Staza je dobila ime po degeniji koja uspjeva na zapadnoj stjenovitoj ivici Tomiškove drage na 400 do 500mnv.
Okupljanje pred autobusom u 16.00 sati. Polazak za Rijeku i dolazak oko 19.00 sati.
Prema tempu hoda pravimo pauze.

Udio-prilog u cijeni prijevoza: 25,00 € (bus)

Prijave putem Google obrasca: https://forms.gle/kofGB5sWXYeZHsqC6

Informacije o izletu: 098/ 935 8152 (Anita)

Vodiči: vodiči HPD Platka

Napomena: Obavezna važeća planinarska iskaznica sa plaćenom članarinom

Otkazivanje izleta:
Ako sudionik izleta ne otkaže svoje sudjelovanje na izletu do 2 dana za jednodnevne, do 5 dana za dvodnevne i do 30 dana za višednevne prije termina istog ili u roku koji odredi vodič, ili ne dođe na izlet, Društvo ili vodič nisu dužni vratiti iznos predujma odnosno cjelokupne uplate.

Izuzeto od navedenog, povrat uplaćenih sredstava iznimno je moguć u slučaju:
a) Kada sudionik izleta sam pronađe drugog sudionika, za izlet na kojemu ne može sudjelovati. Predloženi sudionik mora biti prihvaćen od strane vodiča izleta.
b) Ako vodič izleta ima na listi čekanja sudionika za izlet.
c) Opravdanog zdravstvenog ili osobnog razloga koji se dokazuje potrebnom dokumentacijom, koja se zajedno sa zahtjevom za povrat uplaćenih sredstava podnosi Upravnom odboru. Upravni odbor na temelju dostavljene dokumentacije i zahtjeva za povrat uplaćenih sredstava odlučuje o opravdanosti “povrata.“

Svaki sudionik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima ture te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na turi, da turi pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2024. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Vodič zadržava pravo izmjene programa izleta prema vremenskim uvjetima ili uvjetima na terenu.

Javite nam se putem: