Polazak: 00:00 sati, Jelačićev trg

Predviđeno trajanje hodanja:
Jedinstvena grupa: oko 6 sati hodanja

Opis puta:
Jezero Lago di Sorapis nalazi se na sjeveru Italije i jedno je od najljepših jezera na svijetu. Magično, tirkizno, posebno u svako doba godine. Ovo jezero ističe se tirkiznom bojom vode, planinskim vrhovima oko njega, oblacima, ljepotom i predivnim vidicima..
Do jezera će nam trebati oko 2,5-3 sata pješačenja (6km) koje je isprva lagano i jednostavno, a kasnije postaje zahtjevnije i strmije. Iako očarava bojama, na ovom jezeru kupanje nije dozvoljeno, kao ni vožnja brodovima i čamcima. Jezero se nalazi na nadmorskoj visini od 1925 metara iznad razine mora.

Udio-prilog u cijeni prijevoza: 48,00 €

Prijave putem Google obrasca: https://forms.gle/UTc1wqbTkSJReN2e7

Informacije o izletu: 098/ 935 8152 (Anita)

Vodiči: vodiči HPD Platka

Napomena: Obavezna važeća planinarska iskaznica sa plaćenom članarinom

Otkazivanje izleta:
Ako sudionik izleta ne otkaže svoje sudjelovanje na izletu do 2 dana za jednodnevne, do 5 dana za dvodnevne i do 30 dana za višednevne prije termina istog ili u roku koji odredi vodič, ili ne dođe na izlet, Društvo ili vodič nisu dužni vratiti iznos predujma odnosno cjelokupne uplate.

Izuzeto od navedenog, povrat uplaćenih sredstava iznimno je moguć u slučaju:
a) Kada sudionik izleta sam pronađe drugog sudionika, za izlet na kojemu ne može sudjelovati. Predloženi sudionik mora biti prihvaćen od strane vodiča izleta.
b) Ako vodič izleta ima na listi čekanja sudionika za izlet.
c) Opravdanog zdravstvenog ili osobnog razloga koji se dokazuje potrebnom dokumentacijom, koja se zajedno sa zahtjevom za povrat uplaćenih sredstava podnosi Upravnom odboru. Upravni odbor na temelju dostavljene dokumentacije i zahtjeva za povrat uplaćenih sredstava odlučuje o opravdanosti “povrata.“

Svaki sudionik potvrđuje da je upoznat sa uvjetima ture te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na turi, da turi pristupa na vlastitu odgovornost, da ima plaćenu članarinu HPS-a za 2024. godinu, te da će se pridržavati plana izleta, uputa i odluka vodiča. Vodič zadržava pravo izmjene programa izleta prema vremenskim uvjetima ili uvjetima na terenu.

Javite nam se putem: